Creative
Brand
Works

Vilka är vi?

Vi själva känner inte att vi behöver sätta en exakt definition på vad vi är. Vi är kort och gott en stor grupp människor som brinner för att skapa och utveckla. Tillsammans tar vi form utifrån våra kunders behov för att leverera kreativa varumärkesarbeten i stort och smått.

Ska vi ändå våga oss på att sätta en etikett på Fluid så kan du se oss som en reklambyrå med all produktion under ett och samma tak.

Hos oss är allt flytande. Kaffet, projektgrupperna och arbetsmodellerna. Rent krasst kan vi säga att det mesta är böjbart, till och med efter att vi tillsammans kommit överens om hur vi bäst hjälper er att bygga och kommunicera ert varumärke. Några av de mest frekventa sakerna som vi pysslar med är marknadsstrategier och kampanjidéer, annonsproduktion, nativeartiklar, bilagor, tidningsproduktion och all typ av grafisk produktion. Webbdesign, kod, foto, logotyper och kompletta grafiska profiler är vår härliga vardag. När vi inte livesänder ett event eller spelar in en podd jobbar vi med copywriting, reklamfilmsproduktion, 360-video och radioreklam. För finsmakaren komponerar vi hela audiella profiler och musikproduktioner. För att maxa er tydlighet i mer eller mindre komplexa sammanhang animerar och illustrerar vi gärna. Helt enkelt en reklambyrå med fullservice.

Se oss gärna som en kreativ vän, som finns där för dig när du behöver det.

För dig som gillar att gå till botten med allt, även lite längre texter, så kan vi berätta att Fluid är en avdelning inom NTM AB. På Fluid arbetar typ 82 personer på nio olika orter och två av våra ballaste skrytsiffror är att vi producerar ca 85 000 annonser för print och digitala kanaler varje år. Vi producerar även 19 dagstidningar och 13 gratistidningar. Coolt va!

UPPDRAG I URVAL

Häng med oss