BEHÖVER ER
MARKNADSAVDELNING
AVLASTNING?

Inga problem, vi har självklart några kreativa vänner som kan hjälpa dig. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk produktion, uppdatering av texter på hemsidan, en broschyr eller kanske något rörligt material till dina sociala medier så kan vi våra kreativa vänner hjälpa dig. Med ett marknadsassistent-avtal hos oss får du tillgång till 10 timmar av våra byråproducenters tid varje månad. Allt projektleds av oss på Fluid och du får en egen kontaktperson. Alla jobb levereras inom 1-3 dagar beroende på område.

Exempel på arbete som kan utföras är exempelvis uppdatering av ert marknadsmaterial eller ren grafisk produktion till banners, annonser, enklare animationer (KIT-filmer). Eller varför inte nya rollups, flyers, inbjudningar och uppdatering av texter på hemsidan.

Vad för typer
av produktion
ingår i avtalet?

I avtalet står upp till 10 timmar av våra kreativa byråproducenters tid till ditt förfogande varje månad. Denna tid kan du använda till exempelvis till uppdatering av marknadsmaterial, annonsproduktion, enklare animationer (KIT-filmer), rollup, flyers, inbjudningar, grafisk formgivning, uppdatering av texter på hemsidan, nya broschyrer eller liknande. Du har dessutom 15% lägre timpris på vår tilläggstjänster (Fotografer, Filmproducenter, Ljudproducenter, Webdesigners, Art Directors och Creative Directors).

Vad kostar ett
ett avtal mig
varje månad?

För 6.500 kr i månaden får er verksamhet tillgång till upp till 10 timmar av våra kreativa byråproducenternas tid per månad. Bindningstiden är endast 1 månad och vi kontaktar dig kontinuerligt med timrapportering samt projektlederuppdragen. Önskar man komplettera med fler timmar under en viss månad så tillkommer 850:- i timmen, eller så kan man välja att köpa till ett paket på 10 timmar för 6 500:-.

Så ni kan vara
min nya
marknadsavdelning?

I princip, ja. Vi arbetar med allt ifrån marknadsstrategier, till visuella identiteter och i slutändan ren produktion inom grafisk formgivning, foto, film och ljud. Vissa kunder börjar med att investera i exempelvis en marknadsstrategi eller en grafisk profil, kanske en reklamfilm, för att sedan teckna ett marknadsassistentavtal för att genomföra
marknadsinsatserna som följer. Allt för att avlasta ditt företag så ni kan
fokusera på er övriga verksamhet.

Intresserad av att höra mer?
Kontakta Erika!

Porträttbild på medarebetare Erika

ERIKA KARLSSON
Erika.Karlsson@wearefluid.se

+4611200724

Eller kontakta oss via formulär